Bli medlem av Habitat Norge – og få adgang til Environment & Urbanization og PLAN

Habitat Norge har på vegne av sine medlemmer inngått en avtale med Sage Publications/International Institute of Environment and Development, London, om gratis digital adgang til Environment & Urbanization. Det kommer ut to ganger i året – i april og oktober – og anses som verdensledende på sitt område. Som betalende medlem av Habitat Norge mottar du også tidsskriftet PLAN, for samfunnsplanlegging, regional- og byutvikling. Fire utgaver i året.

Vi ønsker alle som er interessert i globale urbane utfordringer, voksende byer og urban fattigdom velkommen som medlemmer av Habitat Norge. Som medlem inviteres du til Habitat Norges seminarer og aktiviteter. Ved å bli medlem av Habitat Norge er du med på å støtte vårt arbeid, og bidra til at vi kan formidle informasjon om internasjonale by- og bosettingsspørsmål, samt bidra til økt bevissthet og debatt rundt disse spørsmålene.

Habitat Norge har på vegne av sine medlemmer inngått en avtale med Sage Publications/International Institute of Environment and Development, London, om gratis digital adgang til ovennevnte tidsskrift. Det kommer ut to ganger i året – i april og oktober – og anses som verdensledende på sitt område. Som betalende medlem av Habitat Norge mottar du også tidsskriftet PLAN, for samfunnsplanlegging, regional- og byutvikling. Fire utgaver i året.

 

For å bli medlem, vennligst fyll inn skjemaet nedenfor. Skjemaet kan også benyttes til å endre adresse og kontaktinformasjon.

Medlemskontingenten fra og med 1. januar 2017 er:
– PERSONLIG MEDLEM: 650kr
– STUDENTER: 350kr
– FIRMA/ORGANISASJONER: 2500kr
– KOMMUNER OG FYLKESKOMMUNER: 2500kr

Error: Contact form not found.